HORLOGES EN REPARATIES IN AMSTERDAM

Horloge Reparatie Aanmelden

WILT U UW HORLOGE OPSTUREN? MELD DAN EERST UW HORLOGE AAN.

VUL DE ONDERSTAANDE VELDEN IN

U zult na de aanmelding een bericht van ons ontvangen. Zodra wij uw horloge ontvangen hebben, ontvangt u een e-mail met de bevestiging van ontvangst.

 

ONZE STERKE PUNTEN

  • Snelle Prijsopgave.
  • Gratis terugsturen voor reparaties boven 500- euro.
  • Rechtstreeks contact met uw horlogemaker.
  • 1 jaar garantie.

 

 

Send your watch image

Horloge Reparatie Aanmelden

Reparatie aanmelden dutch
KAN JE NIET LANGSKOMEN?

HOE VERSTUUR JE JE HORLOGE VOOR REPARATIE?

VOLG DE VIER GEMAKKELIJKE STAPPEN VAN HET REPARATIEPROCES.

 

Stap 1. Reparatie aanmelden.

Stap 2. Versturen.

Stap 3. Offerte en reparatie.

Stap 4. Terugzenden.

 

STAP 1. REPARATIE AANMELDEN

Vul het reparatie formulier hierboven in. Vertel ons wat u denkt dat er mis is met uw horloge. U ontvangt daarna een bevestigingsmail van ons. Het is raadzaam om uw ongewenste e-mail of spam te controleren.

 

STAP 2. VERSTUREN

Verstuur uw defecte horloge naar ons toe, u kunt het product natuurlijk ook langsbrengen. Als u kiest voor verzending, zorg er dan voor dat u het product goed verpakt. Verstuur ook het reparatieformulier dat u per e-mail heeft ontvangen mee. Heeft u geen printer? Vermeld dan in ieder geval het reparatienummer en uw e-mailadres.

 

VERSTUURADRES

Watchme Amsterdam

Nieuwe Nieuwstraat 29

1012 NG, Amsterdam

 

STAP 3. OFFERTE EN REPARATIE

Gaat u akkoord met de offerte, dan wordt u horloge conform offerte gerepareerd. Gaat u akkoord dan sturen wij u per email de factuur zodra de reparatie klaar is waarna u het factuurbedrag over kunt maken. Wij repareren uw horloge . De reparatietermijn verschilt per horloge. Diverse factoren spelen een rol zoals bijvoorbeeld de leverbaarheid van onderdelen.

 

STAP 4. TERUGZENDEN

Zodra de bijschrijving op de bankrekening zichtbaar is wordt uw horloge aangetekend verzekerd verzonden. Wij sturen de gerepareerde horloge aan uw terug. Omdat we trots zijn op ons werk en echt willen dat onze klanten gelukkig zijn, garanderen we elke reparatie gedurende 1 jaar vanaf de datum waarop u uw horloge terugkrijgt onze servicedienst.