HORLOGES EN REPARATIES IN AMSTERDAM
Vintage watches image
VINTAGE HORLOGES

HORLOGES VERKOOP 

We hebben een prachtige reeks mechanische horloges, die we allemaal zo bewonderen, alleen verkrijgbaar bij Watchme Amsterdam. Ons team heeft de hele wereld rondgereisd om de meest interessante vintage horloges te vinden. Onderweg hebben we oog voor het ontwerp en de kwaliteit opgepikt die u alleen in producten op de ouderwetse manier aantreft.

Al onze vintage horloges uit de winkel zijn full-service en hebben 6 maanden of 1 jaar garantie.

“De schoonheid van vintage is dat je met een goed oog uitstekende stukken kunt vinden voor elk budget”

In de afgelopen decennia hebben technologische veranderingen in de samenleving bijgedragen aan de teloorgang van het horloge: namelijk de mobiele telefoon, die de meesten van ons controleren om de tijd te zien. Maar de combinatie van geschiedenis en mooi design maakt ouderwetse horloges tijdloos.

HORLOGES INKOOP

Horloges horen niet ongebruikt in de lade te liggen! Heb jij een horloge dat je er van af wilt? Werkende of niet werkende, Watchme Amsterdam biedt u de mogelijkheid om hem te verkopen. Ben je niet zeker als wij in uw horloge geïnteresseerd zijn? Neem gerust contact met ons op via ons Whats App service 06-13649544, stuur een paar foto’s van uw horloge; wij zullen zo spoedig als mogelijk reageren.

VINTAGE HORLOGES REPARATIESERVICE

Als u een vintage horloge bezit en die wilt laten repareren, kunt u ook contact met ons opnemen.

– We hebben gecertificeerde horlogemakers die klaar staan om uw vintage stukken te reviseren
– Prijsopgave beschikbaar
– Product / Service heeft garantie voor 6 tot 12 maanden
– Garantie dekt de uitgevoerde arbeid en de vervangen onderdelen