HORLOGES EN REPARATIES IN AMSTERDAM
Vintage watches image
VINTAGE HORLOGES

SLECHTS ALLEEN VERKRIJGBAAR BIJ ONS IN DE WINKEL

Het horloge blijft een erg belangrijk juweel, vooral omdat het moderne leven ons uitdaagt om zich aan afspraken te houden en voortdurend drukke schema’s bijgehouden moeten worden. Maar vreemd genoeg waren horloges oorspronkelijk bedoeld voor mensen die bijna niets te doen hadden met hun dagen (aristocratische mensen).

Om zulke schatten te vinden, moet je naar gespecialiseerde veilingen gaan, die steeds populairder worden bij verzamelaars die op zoek zijn naar echt zeldzame antieke en vintage horloges.

“De schoonheid van vintage is dat je met een goed oog uitstekende stukken kunt vinden voor elk budget”

In de afgelopen decennia hebben technologische veranderingen in de samenleving bijgedragen aan de teloorgang van het horloge: namelijk de mobiele telefoon, die de meesten van ons controleren om de tijd te zien. Maar de combinatie van geschiedenis en mooi design maakt ouderwetse horloges tijdloos.

We hebben een prachtige reeks mechanische horloges, die we allemaal zo bewonderen, alleen verkrijgbaar bij Watchme Amsterdam. Ons team heeft de hele wereld rondgereisd om de meest interessante vintage horloges te vinden. Onderweg hebben we oog voor het ontwerp en de kwaliteit opgepikt die u alleen in producten op de ouderwetse manier aantreft.

Al onze vintage horloges uit de winkel zijn full-service en hebben 6 maanden garantie.

VINTAGE HORLOGES REPARATIESERVICE

Als u een vintage horloge bezit en die wilt laten repareren, kunt u ook contact met ons opnemen.

– We hebben gecertificeerde horlogemakers die klaar staan om uw vintage stukken te reviseren
– Prijsopgave beschikbaar
– Product / Service heeft garantie voor 6 tot 12 maanden
– Garantie dekt de uitgevoerde arbeid en de vervangen onderdelen