HORLOGES EN REPARATIES IN AMSTERDAM

OVER ONS

We wonen sinds 2010 in Amsterdam en laten in Italië onze eerste toenaderingen in de horlogewereld achter.

Het gevoel was er onmiddellijk. We hielden van deze stad als liefde op het eerste gezicht. De bijzonderheid, het ontwerp, kunst, items, huizen, cultuur en mensen. Alles heeft een Nederlands tintje. Een jaar later verhuisden we naar deze stad, we besloten om aan een nieuw avontuur te beginnen. Dat is de manier waarop we Watchme Amsterdam hebben gelaunched.

Het openen van een bedrijf kan voor veel mensen een riskante, ongemakkelijke en ongezonde manier van werken zijn. Voor anderen kan het leuk, verrijkend en bevrijdend zijn. Voor ons was dit misschien het enige pad dat we moesten volgen, om elke dag tevreden te zijn.

We visualiseerden ons dat we goede energie wilden delen met onze klanten (voor ons, onze “supersterren”) en die dan het beste van onze service te geven. We willen graag zien hoe een horloge zo’n belangrijk onderdeel is geworden van ons dagelijks leven. Het gaat niet alleen om de tijd, het vertegenwoordigt ook een gevoel, je eigen persoonlijkheid en zelfs soms herinneringen.

Zelfstandig worden was niet eenvoudig. Al die jaren hebben we vele fases doorlopen. Maar we geloven dat deze fases allemaal nodig waren om te groeien als bedrijf en persoon.

We willen laten zien hoe ontwerpers van Nederlandse horloges werkten om hun grenzen te creëren die hun eigen identiteit verhogen. We houden van mensen die de riskante weg willen volgen in plaats van de veilige. Dat is wat we de hele tijd zoeken. We zijn hier niet om een identiteit toe te juichen. Het leven en de omstandigheden maken mensen anders.

We weten is dat dromers de hele tijd moeten dromen. En de tijd is natuurlijk gemaakt van hetzelfde materiaal waar dromen van gemaakt zijn. Dus we zullen altijd doorgaan en hard werken. Misschien zullen we iemand vinden die ons doet geloven dat onze dromen groter zijn dan wijzelf denken. Met een glimlach zullen we zeggen: “Just watch me”. (-PV)

about us image
WATCHME TEAM

ONZE "START UP MOOD"

"Rechtstreeks samenwerken met ons team"

Atelier in Amsterdam

"Rechtstreeks samenwerken met ons team"

Alle reparaties aan horloges worden binnen ons bedrijf uitgevoerd. Reparaties worden dus niet opgestuurd naar derden. Dit scheelt u aanzienlijk in de reparatietijd en ook in de reparatiekosten.

"Eigen Design Horlogebandjes"

Winkel in Amsterdam

"Eigen Design Horlogebandjes"

Wij hebben een selectie gemaakt van horlogebandjes die wij u op deze site aanbieden. In onze winkel zijn zelfs nog meer horlogebandjes te zien.