HORLOGES EN REPARATIES IN AMSTERDAM
BATTERIJEN
BATTERIJEN

Batterij bijna leeg?
We kunnen de batterij van alle horlogemerken vervangen. Na onze nieuwe batterijvervanging testen we het horloge op waterdichtheid. We testen dit door het horloge in een kleine luchtdrukcabine te plaatsen. Als het horloge waterdicht is, zal het tijdens de test niet worden beschadigd.

Kosten voor vervanging van de batterij
De kosten van onze batterijwisselservice (Swiss Renata) bedragen ongeveer € 10,00 tot € 70,00. Deze prijs hangt onder meer af van de benodigde onderdelen, merkhorloge, het type batterij en arbeidsloon. Een waterdichte testcontrole is bij de batterijwissel inbegrepen. Reparatie van defecten (pakkingen) gevonden tijdens de waterdichtheidstest zijn niet inbegrepen in de prijs.

In sommige gevallen kunnen we uw batterij onmiddellijk vervangen (reparatietijd 10 – 15 minuten), in andere gevallen hebben we extra tijd nodig. U wordt van tevoren door onze winkelmedewerkers op de hoogte gebracht van de kosten van het vervangen van de batterij

Hoe weet je dat je horloge waterdicht is?
Vaak is de waterbestendigheid vermeld op de achterkant van het horloge. Dit kan worden aangegeven in BAR, ATM of Meter.

Het aantal BAR / ATM / Meter geeft verschillende waterdichtheden aan:

3 ATM / 3 Bar:
Waterbestendig – 30 meter: dit horloge is bestand tegen blootstelling aan spatwater door handen wassen, (lichte) regen of transpiratie. Dompel dit horloge niet onder. Is niet geschikt om te zwemmen.

5 ATM / 5 Bar:
Waterbestendig – 50 meter: dit horloge is bestand tegen sproeiwater van handen wassen, regenen en douchen. Als er geen grote temperatuurverschillen zijn. Dit horloge is niet bestand tegen (grote) waterdruk en u kunt niet zwemmen, duiken of snorkelen.

10 ATM / 10 Bar:
Waterbestendig – 100 meter: dit horloge is bestand tegen water in de meeste vormen van watersport, zoals zwemmen, duiken in het zwembad, snorkelen of zeilen, als er geen grote temperatuurverschillen zijn. Dit horloge is niet geschikt voor recreatief duiken of diepzeeduiken. Vermijd grote temperatuurverschillen.

20 ATM / 20 Bar:
Waterbestendig – 200 meter: dit horloge is bestand tegen water in alle vormen van watersport en recreatieve duiken (tot 30 meter).

100 ATM / 100 Bar:
Waterbestendig – 1000 meter: dit horloge is bestand tegen water in alle vormen van watersport.

PRIJSLIJST HORLOGE REPARATIES: KIJK HIER

Batterijen vervangen kunnen we in onze winkel doen terwijl u wacht of als je even weg gaat. Bij complicaties wordt u automatisch per e-mail of sms geïnformeerd over de status van de reparatie en wanneer uw horloge gereed is om door u te worden opgehaald.
Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze winkel in Amsterdam (achter de Dam). Een espresso staat voor je klaar.

Telefoon: +31 (0)20 7371449
E-mail: support@watchme-amsterdam.com

Watchme Winkel
Nieuwe Nieuwstraat 29
1012 NG Amsterdam, NL