HORLOGES EN REPARATIES IN AMSTERDAM

Verstuur uw horloge

KAN JE NIET BIJ ONZE WINKEL LANGSKOMEN?

STUUR UW HORLOGE IN 4 STAPPEN

Bij Watchme Amsterdam ben je aan het juiste adres voor je horloge reparatie. Aan alle merken worden reparaties vakkundig en betrouwbaar uitgevoerd. Eenvoudige reparaties kunnen we snel uitvoeren. Gaat het om wat ingewikkelder reparaties dan vragen we iets meer tijd. En belangrijk om te weten is het dat jouw horloge, bij ons in de winkelveilig wordt opgeborgen in de kluis. En bij eventuele diefstal verzekerd is.

Mocht u nog vragen hebben belt u dan tijdens de openingstijden. U kunt ook hieronder uw vraag aan ons stellen. 

 

ONZE STERKE PUNTEN

  • Snelle Prijsopgave.
  • Gratis terugsturen voor reparaties boven 100- euro.
  • Rechtstreeks contact met uw horlogemaker.
  • 1 jaar garantie.

 

Send your watch image

PRIJSOPGAVE EN VRAGEN

Contact form Dutch
KAN JE NIET LANGSKOMEN?

HOE VERSTUUR JE JE HORLOGE VOOR REPARATIE?

Register
STAP 1. REPARATIE AANMELDEN

Vul het reparatie formulier in. Vertel ons wat u denkt dat er mis is met uw horloge. U ontvangt daarna een e-mail met een reparatienummer. Het is raadzaam om uw ongewenste e-mail of spam te controleren.

Send
STAP 2. VERSTUREN

Verstuur uw defecte horloge naar ons toe, u kunt het product natuurlijk ook langsbrengen. Als u kiest voor verzending, zorg er dan voor dat u het product goed verpakt. Verstuur ook het reparatieformulier dat u per e-mail heeft ontvangen mee. Heeft u geen printer? Vermeld dan in ieder geval het reparatienummer en uw e-mailadres.

 

Verstuuradres:

Watchme Amsterdam

Nieuwe Nieuwstraat 29

1012NG Amsterdam.

Repair
STAP 3. OFFERTE EN REPARATIE

Gaat u akkoord met de offerte, dan wordt u horloge conform offerte gerepareerd. Gaat u akkoord dan sturen wij u per email de factuur zodra de reparatie klaar is waarna u het factuurbedrag over kunt maken. Wij repareren uw horloge . De reparatietermijn verschilt per horloge. Diverse factoren spelen een rol zoals bijvoorbeeld de leverbaarheid van onderdelen.

Back
STAP 4. TERUGZENDEN

Zodra de bijschrijving op de bankrekening zichtbaar is wordt uw horloge aangetekend verzekerd verzonden. Wij sturen de gerepareerde horloge aan uw terug. Omdat we trots zijn op ons werk en echt willen dat onze klanten gelukkig zijn, garanderen we elke reparatie gedurende 1 jaar vanaf de datum waarop u uw horloge terugkrijgt onze servicedienst.