HORLOGES EN REPARATIES IN AMSTERDAM
0

Winkelwagen

Verzend uw horloge

KAN JE NIET BIJ ONZE WINKEL LANGSKOMEN?

STUUR UW HORLOGE IN 4 STAPPEN

Bij Watchme Amsterdam ben je aan het juiste adres voor je horloge reparatie. Aan alle merken worden reparaties vakkundig en betrouwbaar uitgevoerd. Eenvoudige reparaties kunnen we snel uitvoeren. Gaat het om wat ingewikkelder reparaties dan vragen we iets meer tijd. En belangrijk om te weten is het dat jouw horloge, bij ons in de winkelveilig wordt opgeborgen in de kluis. En bij eventuele diefstal verzekerd is.

Mocht u nog vragen hebben belt u dan tijdens de openingstijden. Breng uw horloge voor een check-up naar onze winkel in Amsterdam. Opsturen kan natuurlijk ook. In beide gevallen maken wij voor u een vrijblijvende prijsopgave.

 

WATCHME REPARATIE BEZOEK ADRES

Nieuwe Nieuwstraat 29 – 1012 NG Amsterdam

Voor meer informatie over prijzen van reparaties verwijzen wij u naar ons e-mailadres of telefoonnummer:

+31 (0)20 7371449
[email protected]

Send your watch image
KAN JE NIET LANGSKOMEN?

HOE VERSTUUR JE JE HORLOGE VOOR REPARATIE?

VOLG DE VIER GEMAKKELIJKE STAPPEN VAN HET REPARATIEPROCES.

 

Stap 1. Meldt uw horloge aan voor reparatie

Stap 2. Stuur uw horloge naar ons op met het formulier

Stap 3. U ontvangt van ons een offerte voor reparatie

Stap 4. Uw horloge per bezorgdienst naar u retour gestuurd

 

STAP 1. VERTEL ONS DE STATUS VAN UW HORLOGE VIA HET FORMULIER

Vul ons formulier in (download formulier hieronder). Vertel ons wat u denkt dat er mis is met uw horloge. Er wordt een geregistreerd reparatienummer voor u aangemaakt zodat we de status van de reparatie via e-mail of sms kunnen verzenden.

Mocht u nog vragen hebben, belt u dan tijdens de openingstijden 06-81085752 of 020-7859374. Zodra wij uw horloge ontvangen hebben ontvangt u een mail of sms met de bevestiging van ontvangst.

 

DOWNLOAD JOUW FORMULIER

 

STAP 2. STUUR UW HORLOGE NAAR ONS OP MET FORMULIER

Vergeet alsjeblieft niet om je horloge met het formulier op te sturen, wij kunnen dan jouw reparatieaanvraag zo snel mogelijk afhandelen.

Als u in Nederland woont dan is het opsturen het makkelijkst “aangetekend” met PostNL of andere vervoerders. Verzekerd versturen met PostNL heeft alleen zin als u je het verstuurt met een zegelzak die te verkrijgen is bij PostNL.

 

REPARATIE BEZOEK ADRES

Watchme Amsterdam

Nieuwe Nieuwstraat 29

1012 NG, Amsterdam

 

STAP 3. U ONTVANGT VAN ONS EEN OFFERTE VOOR REPARATIE

Gaat u akkoord met de offerte, dan wordt u horloge conform offerte gerepareerd. Gaat u akkoord dan stuur ik u per email de factuur zodra de reparatie klaar is waarna u het factuurbedrag over kunt maken. Zodra de bijschrijving op de bankrekening zichtbaar is wordt uw horloge aangetekend verzekerd verzonden (PostNL).

Mocht u niet akkoord gaan met de prijsopgave, betaalt u een klein bedrag voor het onderzoek en het retourneren. Onderzoekskosten zijn alleen geldig voor horloges van de duurdere merken.

 

STAP 4. UW HORLOGE PER BEZORGDIENST NAAR U RETOUR GESTUURD

Nadat we hebben beoordeeld, schoongemaakt, hersteld, aangepast, geïnspecteerd, opnieuw te hebben gecontroleerd en na inspectie en goedkeuring door de meester horloge maker, verzenden we deze (met Track & Trace code zodat u de verzending kunt volgen) snel terug naar de eigenaar. Omdat we trots zijn op ons werk en echt willen dat onze klanten gelukkig zijn, garanderen we elke reparatie gedurende 1 jaar vanaf de datum waarop u uw horloge terugkrijgt onze servicedienst.

* De levertijd is normaal 2-5 werkdagen. Speciale reparaties kunnen langer duren.

 

GARANTIE

Watchme Amsterdam biedt 1 jaar garantie op de uitgevoerde interventies. In geval van reparaties die onder deze garantievoorwaarden vallen, zullen we overgaan tot het vervangen van onderdelen of om het reparatieproces opnieuw te verbeteren. Elk ander recht na een reparatie die niet correct is uitgevoerd, is daarom uitgesloten.

Dagelijks gebruik en defecten veroorzaakt door ongelukken of gebrek aan voorzichtigheid vallen niet onder deze garantievoorwaarden. Het is ook belangrijk om te benadrukken dat onze garantie afloopt zodra interventies worden uitgevoerd in verschillende ateliers. Evenals reparaties die worden opgehaald of verzonden later dan 1 jaar na de herstelde ontvangst van het horloge vallen niet onder de garantie.